Pris til Color Line

Color Fantasy
Color Fantasy er sammen med søsterskipet Color Magic kåret til Årets konferansehotell 2011 i Tyskland.

Color Line kan innlede årets 50 års jubileum for linjen Oslo-Kiel med ytterligere utmerkelser til rederiets cruiseskip Color Fantasy og Color Magic. I januar er skipene kåret til «Årets konferansehotell 2011» i Tyskland under Business Diamond Award, og er også rangert på Topp 5-listen over de mest populære cruiseskip av reiseratingportalen Holidaychecks brukere.

Det er første gang at skip blir kåret som vinner av kategorien ”Beste konferansehotel” under Business Diamond Award, som er en av de mest sentrale prisutdelinger innen det tyske næringslivet. Color Lines skip Color Magic  og  Color Fantasy er i godt selskap med tidligere vinnere som InterContinental Düsseldorf, Radisson SAS Hotel Frankfurt og Arabella Sheraton Gran Hotel i München.    

«Color Fantasy og Color Magic tilbyr sine gjester Europas største konferansesenter til sjøs, tilrettelagt for møter i en unik atmosfære og i fortreffelig utstyrte møterom kombinert med en fantastisk sjøutsikt», heter det blant annet i juryens uttalelse under utdelingen på Color Fantasy i Kiel.

I 2009 ble Color Line som første rederi tildelt den tyske reiselivsforeningens kvalitetsbevis «Certified Conference Ship» for kurs- og konferansetilbudet på Color Magic og Color Fantasy.

Frank Graefe, kaptein Istvan Szilagyi, Dr. Jürg Rudolph og Christoph Bernard
Vinnere av Business Diamond Award 2011: F.v. salgssjef Citroen Tyskland Frank Graefe, kaptein Istvan Szilagyi om bord i Color Fantasy, adm. dir. i Color Line Tyskland Dr. Jürg Rudolph og adm. dir. Party Rent Group Christoph Bernard. Foto: MGstagepress/Marko Greitschus.

I en vurdering som brukerne av den internasjonale reiseratingportalen Holidaycheck har foretatt, er Color Fantasy og Color Magic vurdert inn på Topp 5 – listen over anbefalinger innen cruiseindustrien.

– Vi gleder oss selvsagt over å kunne innlede vårt jubileumsår med slike fine utmerkelser som dette. Ved innledningen til vårt jubileumsår noterer vi også historisk rekord og nærmere 1,1 millioner passasjerer mellom Tyskland og Norge, sier konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Color Line Helge Otto Mathisen.

– Color Magic og Color Fantasy har hver like mange rom som Europas 10. største hotell, og representerer en helt ny æra for den viktige broen sjøveien mellom Norge og Tyskland, enten du søker cruiseopplevelser, transport til spennende reisemål i Tyskland og Norge, eller næringslivet som søker daglige, fleksible og miljøeffektive transportløsninger, sier Mathisen.